kibbanner
  • Dolar
    32,3517
  • Euro
    34,8701
  • Altın
    2.391,070
  • Bist-100
    10.277,000
   
20/25 °C

Parçalı Bulutlu
   
HABER GUNDEM NE VAR? NE YOK? KESFET YASAM KUZEY KIBRIS REHBERI FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

KKTC Genelinde asayiş ve trafik denetimleri 

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

8.10.2023 - 23:00
KKTC Genelinde asayiş ve trafik denetimleri


Polisten verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da gece kulüpleri, eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde yapılan kontrollerde, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 14 kişi tespit edildi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak 20 kişi tespit edildi.
Trafikte gerçekleştirilen denetimlerde 2 bin 455 araç sürücüsü kontrol edildi. Kontrollerde 165’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 26’sı alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 54’ü trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak olmak üzere toplam 469 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi, 86 araç ise trafikten men edildi.
-Gazimağusa
Gazimağusa’da eğlence mekanları, alkollü içki satışı yapılan yerler, marketler, kahvehaneler ve gece kulüplerinde yapılan kontrollerde ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 4 kişi tutuklandı.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 17 kişi tespit edildi.
Trafikteki denetlemelerde de 2 bin 200 araç sürücüsü kontrol edildi, 80’i yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanmak , 60’ı trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanma suçu olmak üzere 405 araç sürücüsü rapor edildi, 12 araç ise trafikten men edildi.
-Girne
Girne’de de halkın yoğun olarak bulunduğu yerler, eğlence mekanları, kahvehaneler ve pansiyonlarda yapılan kontrollerde ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 5 kişi tutuklandı.Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 35 kişi tespit edildi.
Trafikteki denetimlerde de 3 bin 378 araç sürücüsü kontrol edildi, kontrollerde 154’ü yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 97’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 5’i sürüş ehliyetsiz araç kullanmak olmak üzere, 4’ü trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak üzere olmak üzere toplam 563 araç sürücüsü rapor edildi, 101 araç ise trafikten men edildi.
-Güzelyurt
Güzelyurt’ta bahis evleri, kahvehaneler, alkollü içki satışı yapılan yerler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 2 kişi tutuklandı, 
Trafikte ise 348 araç sürücüsü kontrol edildi, 2’si sürüş ehliyetiz araç kullanmak, 2’si trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak üzere olmak üzere, toplam 54 araç sürücüsü rapor edildi, 6 araç ise trafikten men edildi.
-İskele
İskele’de eğlence mekanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 13 kişi tespit edildi.
Trafikte gerçekleştirilen denetimlerde 650 araç sürücüsü kontrol edildi, 74’ü yasal hız sınırının üzerinde süratli araç kullanmak, 2’si alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 13’ü trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanma suçu olmak üzere, toplam 130 araç sürücüsü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı, 10 araç ise trafikten men edildi.

 
Cumhurbaşkanı Tatar, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı
 
Dışişleri Bakanlığından Yiğitler-Pile yolu yapımı açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Tatar, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
UBP Milletvekili Hasan Küçük'den KKTC'nin Ekonomisini Şahlandıracak Tarihi Teklif
UBP Girne Milletvekili Hasan Küçük, KKTC'nin Ekonomisini Şahlandıracak ...
Prof.Dr. Ata Atun Yazdı :Terör Örgütleri Niye Kuruldu
KKTC Cumhurbaşkanı Politik Danışmanı,Kıbrıs İlim Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. ...
 
Bakan Ataoğlu “KKTC 365 gün turizm yapılabilecek potansiyele sahip bir ülkedir”
KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri ...
Bahçeli: KKTC için artık Kıbrıs Devleti demek gerekt
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KKTC için artık Kıbrıs Devleti demek ...
Serdar Denktaş :Asıl hedefim , Bir partinin değil, halkın adayı olarak,seçime girmek
Kıbrıs Genç Tv’de Didem Gürses’in konuğu olan Serdar Denktaş gündeme dair ...
 
KTFF'den UEFA'ya tepki mektubu "Güneydekiler çocuk. Peki ya Kuzeydekiler?
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkan Hasan Sertoğlu imzasıyla ...
Prof.Dr. Ata Atun Yazdı : Beklentiler Boşa Çıktı
KKTC Cumhurbaşkanı Politik Danışmanı,Kıbrıs İlim Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. ...
Cumhurbaşkanı Tatar : yeni ticaret temsilcilikleri açmak için girişimlerde ve görüşmeler gündemde
​Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC'nin bazı ülkelerde yeni ticaret ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

GAÜ'de Türkan Şoray ile Ediz Hun Söyleşisi

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
KKTC TURİZM

KKTC TURİZM

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Haber Gündem Ne Var? Ne Yok? Keşfet Yaşam Kuzey Kıbrıs Rehberi
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva